Home
de Bioakker
Filosofie
Pluktuin
Afrekenen Pluktuin
Boerenmarkt
Groenten
Lezingen
Informatie
Nieuws
Links
anmeldung
19-02-2008 LEZING IN ZUTPHEN, 6 maart

Het voorjaar begint, tijd om te bemesten maar hoe?
LEZING op 6 maart, 20.00 uur, Nieuwstad 43, Zutphen, in de zaal van Wilma Bos, bedrijfsadviseur. In deze voordracht leg ik de werking van mijn toegepaste bemesting-systeem zonder dierlijke mest uit. Milieu- en diervriendelijk, duurzaam en gezond! Op een groot scherm vertoon in mooie dia`s uit de praktijk maar ook de toepassing op volkstuinniveau.
U kunt alle vragen stellen die deze website bij u opwekt!
Zaal open 19.30 uur. Intree 6 euro.

Persbericht.

Bioakker werkt zo !

Hoe kun je biologisch groenten verbouwen zonder mest en gier? Telkens vroegen klanten op de biologische markt naar uitleg over deze duurzame en gezonde methode. Donderdag 6 maart houdt Jan van Arragon hier een lezing over met dia`s met de praktische tips. Je kunt jouw sier- of moestuin goed bemesten door alleen het bodemleven te voeren. De windmolen in Warnsveld maalt dit voer voor mijn biologische akkers.

Dat de groenten smakelijk en goed zijn bewijst het stijgende aantal klanten bij Bioakker op de donderdagmarkt. We staan nu bijna een jaar op de markt en hebben nauwelijks tijd om uitleg te geven. Nu het voorjaar begint kan men direct zelf aan de slag met deze milieubewuste methode. Bioakker kreeg diverse prijzen tijdens de laatste Zutphenste Dag van de Toekomst.


Terug naar berichtoverzicht